fbpx

AANMELDEN VOOR WRITERS CAMPS

  • Het is ook belangrijk om je netwerk op te bouwen en samen te werken. Daarom ben je altijd welkom op onze writers camps om samen met je mede artiesten muziek te maken en ideeën uit te wisselen.Verder is het gewoon erg gezellig en een goede gelegenheid om informeel over muziek te praten omdat creativiteit ontstaat door je te omringen met inspiratie

Kom dus zeker naar de writers camps !

Inschrijfformulier

Prijs is inclusief:

  • Studio-sessie en opname van je eigen nummer
  • Workshops, coaching en schrijfsessies
  • Verblijf (2 nachten): kamer met badkamer en zithoek (HuizeHenar.nl: 9,5)
  • Ontbijt (2 keer)
  • Lunch (1 keer)
  • Diner (1 keer)

Inschrijven verplicht tot betaling van het volledige bedrag, binnen 14 dagen na inschrijving. Bij verzuim van betaling wordt incasso ingeschakeld. De extra kosten hiervan worden op de crediteur verhaald.
Bij afzeggen tot 6 weken van tevoren, wordt alleen een aanbetaling à € 100,- in rekening gebracht. Bij afzeggingen binnen 6 tot 2 weken van tevoren, brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening. De betaling voor het weekend kan niet ingezet worden als een tegoed voor andere cursussen, workshops of lessen. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten komen, waarbij LalaLab beslist of de aangedragen persoon beschikt over het gevraagde instapniveau. Binnen 2 weken voor aanvang van het weekend, of tijdens het weekend, wordt er geen restitutie of vrijstelling van betaling van restbedrag meer verleend en wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Mocht de docent op een geplande datum niet kunnen door ziekte of overmacht, dan zal er een invaldocent worden ingehuurd met vergelijkbare kwalificaties. Mocht deze niet gevonden worden, dan zal er met de groep een inhaaldag afgesproken worden.

Comments

comments